Hiep hoi, ik was weer jarig…

…en iedereen is aardig. Alle cadeautjes zijn voor mij. Als ik jarig ben, dan ben ik blij! Kennen jullie die nog? Het liedje van Haasje en Rammelaar, gezongen door Leonie Sazias. Ik ben opgegroeid met die liedjes en nu zing ik ze weer. Voor mijn eigen kleintje. Met name het ‘Treintje naar dromenland’ als ik haar in slaap probeer te wiegen. Zulke leuke liedjes!

Maar nu ontopic 😉 Ik was donderdag jarig. Het was een mooie dag. Mooi weer, zo’n 25 graden en gezellig de familie over de vloer gehad. We hebben taartjes gegeten en ik ben goed verwend met cadeautjes. Ik kreeg onder andere kaarten voor een concert van Racoon, een cadeaubon van Z8 (en daar begint bijna de sale, dus dan kan ik los) en een boekje speciaal voor mama’s waarin je iedere dag wat op kunt schrijven over wat je meemaakt met je kindje. En dat dan een paar jaar lang, zodat je volgend jaar als je weer schrijft leest wat er precies een jaar geleden gebeurde 🙂 Ik kreeg van T. een avondje Sanadome voor 2 cadeau. Dus we gaan binnenkort even heerlijk met zijn tweeen een avondje ontspannen. Daar ben ik wel aan toe.

Nu Mirthe ruim zes weken oud is, krijg ik wel weer zin om ook weer eens zelf wat leuke dingen te gaan doen. Erop uit gaan, even lekker buitenshuis zijn, samen met T.. Vandaag gingen we bijvoorbeeld even naar den Den Bosch. En ook al was het maar een uurtje (Mirthe ging huilen en het was ook wel tijd voor een voeding), is het toch leuk om even iets te gaan doen.

We zijn even de H&M in geweest. Daar heb ik een leuk jurkje voor Mirthe gescoord en ook nog wat simpele witte babysokjes. Dat zijn hier toch de meestgedragen sokjes, omdat die met felle kleuren en drukke prints niet altijd even leuk staan bij de kleertjes. Verder liepen we even door de nieuwe Bart Smit winkel en gingen we nog even naar de Bijenkorf om tussen de sale-items te neuzen, maar daar zat niet veel meer bij. Op het laatst scoorden we op de markt nog een verse warme stroopwafel, om vervolgens terug naar de auto te gaan. Thuisgekomen, was Mirthe behoorlijk aan een voeding toe.

Binnenkort begin ik met het aanleggen van een voorraadje gekolfde melk. Dan kunnen we binnenkort ook eens een keer een avondje uit eten of gezellig even naar de film. Dan kan degene die oppast Mirthe een flesje geven. T. heeft Mirthe laatst haar eerste flesje gegeven trouwens. Dat gaat goed, zolang het maar goed op temperatuur is. Eerst hadden we het niet ver genoeg opgewarmd denk ik, want toen trok ze steeds een heel vies gezicht en dronk ze niet verder. Daar trapte ze mooi niet in.

Zo, dan ga ik nu even een stukje aardbeientaart verorberen. Die hebben we nog over! Tot de volgende keer!

Kaartje uit een blik vol geluk - taart

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: