Hippe laarsjes voor hippe meisjes!

Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Ik merk dat ik deze tijd van het jaar echt super leuk vind om buiten foto’s te maken van mijn dochtertje. Mooie najaarskleertjes aan, een nieuwe jas aan en een lekkere sjaal om. Én een paar hippe herfstschoentjes natuurlijk!

We gingen samen even een frisse neus halen en ik maakte wat plaatjes van mijn dochtertje. En van haar nieuwe schoentjes die we mochten ontvangen van Shoesme. Mooie laarsjes met een slangenleer-look en een panterprintje op de veters. Gaaf toch?! 😉 Mirthe is uit de Babyproof serie gegroeid en stampt nu lekker rond op Extreme Flex® eerste loopschoenen. En zo heeft Shoesme dus voor iedere fase een geschikt schoentje. De Babyproof schoentjes waren ons al heel goed bevallen, dus toen ik deze Extrem Flex schoentjes mocht testen hoefde ik daar niet over te twijfelen: kom maar door!

shoesme-extreme-flex-wintercollectie

Let maar niet op de vlek op haar maillot trouwens: Iets met modder en op je knieën gaan zitten, zullen we maar zeggen.

Flexibel zooltje

Deze hebben duidelijk een iets steviger zooltje dan de Babyproof schoentjes. Het ziet er meer uit als een echte stevige stapper voor kleine meisje, en ze zijn niet meer Baby-achtig te noemen. Wauw wat lijkt Mirthe ineens groot zeg in deze grote meiden schoenen! Wat groeit ze toch hard! De zool van de schoentjes is wel nog steeds heel flexibel. Een stuk flexibeler dan de zool van een schoentje dat Mirthe heeft van een ander merk ook. Dus wat mij betreft doet de schoen wel zijn naam eer aan.

shoesme-extreme-flex-meisjes

Hoe lopen ze?

Als je echt wilt zien hoe Mirthe loopt op deze schoenen, kijk dan komende zondag zeker ook even mijn weekvlog, want dan kun je het zien. Maar ik kan je vertellen dat het er goed uitziet. Mirthe heeft ze graag aan en rent er zo op weg. Ik verwacht dus dat ze lekker zitten, maar ik kan het haar niet vragen. Of althans, ze geeft geen antwoord. Als ik haar zou vragen of haar schoenen lekker zitten, gaat ze ze proeven denk ik 😉

Oh ja, wat ik zelf heel prettig vind trouwens. Is dat je ze maar één keer hoeft te strikken. Daarna kun je lekker het ritsje gebruiken om de schoenen aan en uit de doen. Veel gemakkelijker en sneller ook als je het mij vraagt. De rits is overigens een goede stevige rits die niet zomaar vanzelf opengaat. Maar dat moet ook want een schoen met wel stevig zijn natuurlijk.

shoesme-extreme-flex-schoentjes

Wat vinden jullie? Kan Mirthe zo voor de dag komen, of niet? En hebben jullie zelf ook ervaring met Shoesme schoentjes?

Gekregen-artikel Simone

De hele Extreme Flex® najaarscollectie voor meisjes vind je hier >> ;

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: