huismerk luiers

‘Huismerk luiers? Ook prima’.

Ik zweerde erbij, de luiers van Pampers. Bij Mirthe gebruikte ik niks anders dan alleen de luiers van het meeste bekende, maar ook een van de meest dure merken: Pampers. En hoewel Pampers misschien nog steeds bijzonder goede pampers maakt, gebruik ik steeds vaker ook huismerk luiers nu.

Huismerk luiers

Huismerk luiers; en wel de luiers van de Etos. Toen Etos De Woezel en Pip luiers ergens halverwege 2018 heeft vernieuwd, adverteerde dat ze nu een stuk verbeterd moesten zijn en ze spotgoedkoop in de aanbieding waren, heb ik ze een keer uitgeprobeerd. En ik ben er heel tevreden over.

Prijzen van luiers

De luiers van Etos zijn afgerond 18 cent per luier. Pampers Baby Dry luiers in dezelfde maat (we gebruiken nu maat 4 voor Ruben) zijn buiten de aanbiedingen om 34 cent per stuk en als deze pampers in de aanbieding zijn (40% korting) 20 cent dat is nog steeds meer dan een Etos luier die níet in de aanbieding is.

Aanbiedingen van luiers

Als Pampers voor de helft van de prijs in de aanbieding zijn, zou de Baby Dry wel ietsje goedkoper zijn dan de luiers van Etos. Maar wat me opvalt is dat de Baby Dry vaak uitgesloten is van de Aanbieding, wanneer de pampers voor 50% de deur uitgaan. Vaak zijn alleen de duurdere varianten van Pampers dan voor de helft afgeprijst, waardoor ze in de aanbieding nog steeds duurder zijn dan die van Etos.

Nu zijn de huismerk luiers van Etos volgens mij minder vaak in de aanbieding, maar ook áls ze dat zijn, zijn ze dus meestal alsnog scherper geprijsd.

Gewoon goede luiers

Niet alleen de prijs spreekt me aan. De luiers van de Etos zijn ook lekker zacht, absorberen goed. We hebben nooit lekkages en geen last van luieruitslag of rode billen. Dus waarom zou ik dan duurdere blijven gebruiken?

Luiers van de Kruidvat slechter geworden?

Ik heb voor Ruben ook een tijd de luiers van Kruidvat gebruikt. Deze vond ik ook prima, en heel vergelijkbaar met de kwaliteit van de Woezel en Pip luiers. Maar ik lees de laatste dagen (in Facebook berichten) dat de vernieuwde Kruidvat luier een stuk slechter zou zijn van kwaliteit en zou doorlekken? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Voorlopig koop ik deze in ieder geval maar even niet voor de zekerheid.

Welk merk luiers gebruik jij voor je kindjes?

Simone

Leuk artikel? Pin het op Pinterest!

etos luiers

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: