Ik ben zwanger! | Baby 2.0 | VIDEO

Yay! Eindelijk mag ik het grote nieuws wereldkundig maken. Ik ben zwanger! Wij verwachten ons tweede kindje rond 28 februari 2018. Mirthe wordt grote zus!

Wauw wat ben ik blij dat ik dit berichtje mag typen! YES 🙂 We zijn natuurlijk helemaal in de wolken van het nieuws. Ik ben nu bijna 12 weken zwanger en alles gaat tot nu toe goed gelukkig. Ik heb een video gemaakt, over de afgelopen tijd: de test, de echo’s, mijn verhaal. Het komt allemaal aan bod. Kijk lekker mee zou ik zeggen en abonneer je op mijn YouTube Kanaal om mijn zwangerschap te volgen.

Ik heb de afgelopen weken ook schriftelijk een en ander vastgelegd en dus komen er de komende dagen ook nog een hoop zwangerschapsupdates online over de afgelopen weken. Over de test, zwangerschapsverschijnselen, hoe ik het mijn familie verteld heb, enzovoorts. Lekker veel zwangerschapsgeneuzel dus de komende tijd op Papaisdeliefste.com. Ik heb er zin in! Ik hoop jullie ook 🙂

Mirthe wordt een grote zus… hoe zou dat zijn!? 🙂

Tot snel!

Simone

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: