Ik vertel jullie wat er speelt… 😔❤ | VLOG 141

Vorige week was er geen vlog, en dat had een reden. En de reden leg ik deze week uit. Behalve de ‘gewone’ gezellig beelden van de week, zoals je ze van me gewend bent iedere week. Ook een stukje uitleg over waarom het niet zo goed gaat met mijn mama en met ons momenteel…

Bedankt allemaal voor het kijken en tot snel voor een nieuwe vlog! ❤

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Lieve Simone,
    Wat een heftig nieuws! Ik hoop dat jullie nog een hele mooie tijd met z’n allen krijgen.
    Heel veel sterkte met de moeilijke momenten en heel veel geluk met de mooie momenten.
    Veel liefs,
    Saskia

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: