‘Ik vind het eng’ & als Ruben de hond gaat voeren… | VLOG #136

Leuk dat je weer meekijkt naar een nieuwe weekvlog. Ik neem jullie weer mee in mijn week en in mijn leven als mama. Ruben laat zien wat je óók kunt doen met Hondenbrokken. Het fotoboek van onze vakantie is binnen en Thijs en ik bespreken iets dat we ook best wel spannend vinden eigenlijk. Kijk lekker mee zou ik zeggen!

Deze video bevat een samenwerking met Albelli. Voor meer informatie over de kortingscode en de winactie, lees de videobeschrijving.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: