Ik wil in bad!

Dat wij onlangs verhuisd zijn dat is jullie inmiddels wel bekend waarschijnlijk. We zijn van onze starterswoning naar ons droomhuis gegaan. We hebben nu een ‘achterom’, een garage, een zolder en een heerlijke tuin. En bovendien wonen we op de begane grond, allemaal wensen die we hadden toen we nog in onze drive-in-woning zaten. Maar als je een nieuw huis koopt, voldoet dat maar zelden aan ál je wensen. En je moet ook wat te wensen overhouden toch? Zo had ik graag gehad dat er een bad in het huis zat, maar voor dít huis was ik prima bereid om die concessie te doen. 

-dit artikel is geschreven in samenwerking met Wooning-

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb geen spijt. Ik ben dolgelukkig met ons nieuwe huis en ik zou het zo weer doen. We hebben een prima badkamer in het nieuwe huis en ik moet ook niet zo zeuren. Maar als me gevraagd wordt: wat is jouw droombadkamer? Dan is dat niet onze huidige, maar meer iets zoals op onderstaande foto, of zoiets als deze mooie badkamers.

Onze badkamer

Toen we de sleutel kregen van ons nieuwe huis zat er een oud krakkemikkig badkamermeubel met één wastafel en kastdeurtjes die niet meer goed sloten en waarvan de lak afbladderde. Dit badkamermeubel hebben we meteen vervangen, nog voor de verhuizing. Daar ben ik heel blij mee. We hebben nu een een mooi wit badkamermeubel met vier grote lades, een bamboe blad en twee mooie waskommen erop. Hoge kranen ook erboven, want dat vinden wij prettig. Niets is zo onhandig als van die lage badkamerkraantjes waar je maar net je handen onder kunt steken, vind ik.

Verder hebben we in de badkamer een toilet, dat netjes in de muur zit weggewerkt. Dat ziet er keurig uit, dus dat is fijn. En er zit een inloopdouche in, met glazen deuren die we weg kunnen klappen. Dat is heel praktisch en zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de badkamer. De douche is fijn, dat is een ding wat zeker is.

Maar een bad, tja, dat ontbreekt dus. Ik vind het zelf heerlijk om in bad te gaan. Voordat we een koophuis hadden, hebben wij een tijdje een appartement gehuurd. En dat had zo’n mooie badkamer met een heerlijk bad. Daar heb ik echt veelvuldig gebruik van gemaakt. In bad gaan is gewoon een heerlijk momentje van ontspanning.

Kinderen en in bad gaan

Bovendien vind ik een bad ook wel heel praktisch met kinderen. Mirthe gaat nog steeds in het babybadje, of soms ook mee onder de douche. Dat kan ook prima. Maar dat babybadje, daar groeit ze nu zo onderhand echt wel een keertje uit. En dan zal het toch douchen worden. Ook twee kindjes in bad lijkt me zo gezellig. Maar goed, dat doen we wel bij opa en oma dan. Die hebben wel een bad.

Lekker weken

Zoals ik eerder al aangaf. Je kunt niet alles hebben en soms moet je concessies doen. Dit was er één. Aan de andere kant geniet ik nu des te meer wanneer we in een vakantiehuisje zijn en daar een lekker bad in zit. Als we op vakantie gaan is dat ook echt één van mijn criteria bij het kiezen van een huisje trouwens. Er moet een bad in zitten. En dan ga ik ook eens een keer lekker met mijn luie reet en met een lush bath bommetje in het water zitten weken. HEERLIJK 😉

Hebben jullie een bad? Of heb je een andere badkamerdroom? Sommige mensen gaan veel liever onder de douche, natuurlijk. Let me know 🙂

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: