Ikea shoplog #1

Wij zijn bij Ikea geweest. Ik wilde graag nieuwe kussens kopen voor op bed en een kerstboom halen. Maar we kwamen natuurlijk met veel meer spulletjes thuis. Zoals altijd als je naar de Ikea gaat. Of naar de action, of de hema, of… nou goed. Ik wil jullie laten zien wat we kochten.

2015-11-30 20.40.35

We gingen dus voor de kussens en de boom. De kussens zijn gewoon witte hoofdkussens, voor op bed, dus ik heb ze niet op de foto gezet. Nadat we een half uur lang allerlei kussens hebben uitgeprobeerd en we nog niet wisten welke nou het fijnste was, besloten we drie verschillende mee te nemen. Dan komen we er thuis op bed wel achter wie welk kussen het prettigst vindt. Dat is zó persoonlijk.

Voor de boom zijn we ook geslaagd en deze hebben we meteen maar in huis geplaatst. Mirthe vond hem heel interessant en zeker nu de lichtjes erin hangen kan ze haar ogen er niet meer vanaf houden.

2015-12-01 11.01.162015-12-01 11.00.07We kochten meteen ook ballen en versieringen voor in de boom. Verder kwamen we nog leuke kerstcadeautjes voor Mirthe tegen: een heel leuk kinderboek en leuke handpopjes met een kartonnen poppenkastje. Papa T. vindt het heel leuk om daarmee te spelen met Mirthe. Ik ben benieuwd wat voor verhalen hij gaat bedenken.

2015-12-01 11.00.242015-12-01 11.06.40Bij mijn ouders thuis hadden we ze al, deze superfijne lepeltjes voor babyhapjes, maar nu kocht ik ook zelf een set. De lange varianten hebben een mooi smal lepeltje wat makkelijk in de mond past en het is ook een vrij vlak lepeltje, waardoor niet de helft erop blijft liggen als je het in de mond stopt. Dat had ik met andere lepeltjes wel. Dus als je nog goede lepeltjes zoekt, dit setje van de Ikea is echt een aanrader wat mij betreft.

Omdat we zonder Mirthe naar de Ikea waren, T. en ik (Mirthe was bij tante D.), namen wij het ervan en gingen we gelijk even ‘uit eten’ in het restaurant in de winkel. Dat zo’n bordje Zweedse balletjes zo gezellig en ontspannend kon werken dat wist ik niet 😉 Al met al, was het een leuk uitje. Dat doen we vast nog eens. Ik gok in januari, want we hebben bij de boom een kortingsbon gekregen die we in januari weer in kunnen leveren.

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Leuk om te zien hoe je dochter naar de kerstboom kijkt! dan zal ze hem met lichtjes inderdaad nog veel mooier vinden 😉
    Ik kan dat ook niet hoor, voor één ding gaan en ook maar met één ding thuiskomen. Veel te veel leuke spulletjes bij al die winkels.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: