Is de kerstman echt? & Grootste momfail | VLOG #102

Benieuwd naar misschien wel mijn grootste momfail ever? Bekijk de nieuwste vlog. Je ziet het dobbelavondje van mij en mijn zusjes (lees: garantie voor een hoop lol) en we halen wat sfeer en gezelligheid in huis in de vorm van een kerstboom. Oh, en Mirthe kijkt even of de kerstman echt is. Veel plezier met kijken! 🙂

Abonneren op mijn kanaal is gratis! Ik upload iedere week een weekvlog.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: