It’s Christmas time!

Lieve allemaal,

Het is Kerstavond! Wat hebben we naar de Kerst uitgekeken. Ik wel in ieder geval. De tijd om heerlijk samen met je familie, vrienden, geliefden door te brengen. Misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Iedereen mooie kleren aan, lekker eten, kaarsjes aan en lekkere foute romantische kerstfilms kijken op Netflix. En misschien ook nog wel een cadeautje uitpakken?


Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen. Misschien ben je dit weekend wel alvast begonnen, misschien zit je vanavond aan het diner? Hoe dan ook, een hele fijne tijd gewenst en heel veel plezier! Wij zitten morgenavond en overmorgenavond aan een kerstdiner. Gezellig samen met familie. Op Eerste Kerstdag met mijn kant van de familie en op Tweede Kerstdag bij mijn schoonfamilie. En ik heb er heel erg veel zin in.


We hebben net wat foto’tjes gemaakt van mij met Mirthe voor de kerstboom. Ik heb Mirthe haar kerstoutfit al aangedaan. En die is uiteraard ook nu al weer vies. Vanavond nog maar even snel een miniwasje draaien dus 😉


En dan op naar een onvergetelijke kerstvakantie, en naar een heel bijzonder nieuw jaar, waarin wij ons vierde gezinslid mogen verwelkomen. De derde en tevens de laatste Kerst dat we met zijn drietjes zijn. Bijzonder hoor… Het afgelopen jaar was voor ons ook al ontzettend bijzonder, maar terugblikken, dat doe ik later nog in een andere blog, als we écht oudjaar naderen!

Ontzettend fijne dagen allemaal!

Liefs!

Simone

P.S. Kijk nou hoe lief, deze foto van vorig jaar (nog in ons oude huis): Toen had Mirthe ook al deze kerstboom-haarband op haar hoofd 🙂

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Vooral de eerste foto, geweldig 🙂
    Jullie ook fijne feestdagen en een gezond 2018!
    Wie weet heeft jullie zoon volgende kerst het shirtje aan van Mirthe op de laatste foto…
    Hmm nu ga ik wel heel snel 😉
    Groetjes Siger

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: