It’s my birthday!

Yay ik ben jarig vandaag. Ik word 27 jaar oud. En ik vier dat kleinschalig met wat familie vandaag. Later wil ik nog een feestje geven voor vrienden, als zo’n beetje iedereen weer terug is van vakantie denk ik.

Ik schrijf dit vrijdagavond laat, de dag voor mijn verjaardag. Er wordt best mooi weer voorspeld voor morgen en ik hoop daarom dat we lekker buiten kunnen zitten. Vanavond zijn we teruggekomen van onze (onverwachte maar leuk) reis naar Denemarken en hebben we, nadat we alle spullen hebben uitgepakt, de tuin alvast even een beetje opgeruimd. Het was me een dagje wel. Ik ben ook erg moe van de reis moet ik zeggen.

Boodschappen

Wat ben ik blij dat ik de boodschappen, inclusief de taart en alles online besteld heb. Dan hoef ik me daar in ieder geval niet druk over te maken of morgen te haasten. De appie bezorger zet morgenochtend alles voor me in de keuken. Dat is echt super handig. Voor Mirthe’s verjaardag heb ik dat ook zo gedaan. Ik bestel niet vaak online, want ik heb niet altijd genoeg nodig voor het minimum bestelbedrag van 70 euro. Maar zo voor een verjaardag, als ik veel nodig heb, dan vind ik het wel erg praktisch om niet zelf met al die boodschappen te hoeven sjouwen.

Broekie

Zo, 27 word ik dus. Steeds verder richting de 30. Pfoe wat is dat volwassenen zeg. Ik voel me nog maar zo’n broekie. Voordat ik Mirthe kreeg voelde ik me heel wat. Volwassene met een baan en huis en zo. Maar nu met een kindje erbij, voel ik me ineens soms zo onzeker weer en klein. Zeker als ik het vergelijk met de levenservaring van mijn ouders bijvoorbeeld. Herkennen andere moeders dat? 

12 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: