Judo-les van papa & Thijs zijn laatste keer op de mat

Even iets heel anders dan jullie van me gewend zijn: Thijs heeft zijn hele leven aan judo gedaan. Afgelopen week stond hij voor het laatst als judoka op de mat! Hij gaat iets anders doen en nam afscheid van de Rosmalense Judo Club. Maar niet voordat we foto’s hebben gemaakt van Thijs met Ruben in het mini judopakje, waarin we ook Mirthe destijds hebben gefotografeerd. Ondertussen maakte ik deze ‘afscheidsvideo’ 🙂 Veel plezier met kijken! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Ik vind het nog altijd een gek idee dat Thijs stop met judo. Na bijna 18 jaar judoën vond hij het tijd om een andere uitdaging te zoeken. Iets nieuws, iets wat weer nieuwe energie zou geven. Ik ken Thijs nu 12 jaar, judo was zijn eerste liefde. Ik ken hem niet anders. Judo was alles voor hem en geloof me, er is niemand die zo trouw is aan zijn sport als Thijs dat was. Altijd als er training was, stond hij op de mat. Al was hij geblesseerd of ziek; judoën zou hij, koste wat kost. Iedere donderdagavond. Soms verklaarde ik hem voor gek. Maar wat bewonderde ik ook die gedrevenheid, die passie en die loyaliteit naar zijn club. Hij behaalde er zijn tweede dan en werd judo-jeugdleider. Maar aan alles komt een eind en nieuwe uitdagingen zijn ook mooi! Thijs gaat nu brazilian jiu jitsu doen. 

Je weet wat je te doen staat als je de video leuk vond. Een duimpje omhoog zou ik heel fijn vinden! En vergeet je niet te abonneren als je het leuk vindt om steeds weer mijn video’s te zien. Je steunt er mijn YouTube kanaal mee 🙂

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Ha Thijs,
  Hoe geweldig om te zien hoe goed het met je gaat, samen met Simone en je twee prachtige kinderen. Veel succes met Brazilian jiu jitsu! Ik ben benieuwd of je hier net zo gedreven in wordt als in judo…
  Warme groet, Irene (‘juf de Bruin’ )

 • Ha Thijs,
  Wat lijkt me dat moeilijk zeg, afscheid nemen van iets wat zo lang o veel voor je heeft betekend. Wel geweldig om dat op zo’n manier met je twee kinderen en vrouw te kunnen doen.
  Heel veel succes en plezier met Brazilian jiu jitsu. Ik hoop dat ik daar als volger van het blog ook van mee mag genieten.
  Groet,
  Saskia

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: