Kerst Blog Challenge | Bouw een sneeuwpop

Nee, ik denk dat we het er allemaal over eens zijn. Er ligt geen sneeuw. Dus een echte sneeuwpop bouwen dat ging niet, niet vóór de kerst in ieder geval.

Maar omdat de reacties op dit onderdeel van de Kerst Blog Challenge mij al uitdaagden om hier creatief mee om te gaan besloot ik dat ook te doen.

Ik bedacht me, hoe ik een sneeuwpop zou gaan knutselen? Bij een vriendin van me zag ik een levensgrote sneeuwpop in aanbouw van witte plastic bekertjes. Een heel leuk idee, maar ook veel werk. Toen Thijs gisteren bij het koken twee eiwitten over had wist ik het ineens! Een meringue-sneeuwpop! Dat is een leuk idee!

Zo gezegd zo gedaan. Bewonder hier het resultaat van mijn sneeuwpop!

Twee eiwitten, 100 gram witte basterdsuiker en ruim een uur op 120 graden in de oven, en dit is het resultaat:

 

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: