Kerst Blog Challenge | De ramen decoreren

In het kader van de Kerst Blog Challenge heb ik hier thuis de ramen in kerstsfeer gebracht. En Mirthe heeft me daarbij heel goed geholpen! Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Ik had hele leuke raamstickers van de HEMA gekocht die Mirthe op het raam bij de kerstboom mocht plakken. Ik had verwacht dat het nog wel wat moeilijk zou zijn voor haar, het versieren van de kerstboom zelf had ze ook weinig interesse in, maar niets was minder waar. Ze vond het prachtig.

20161209-img_5500

Ze  ging alle figuurtjes benoemen. Het rendier was een beer en de speculaaspop een baby. Natuurlijk, ik reken het goed.

20161209-img_5497

Toen we klaar waren met versieren ging ze ook weer stickers eraf pulken en aan mij geven. Maar nu laat ze ze toch goed hangen. Ik vind het heel gezellig staan zo bij de boom.

krijtstiften-stiften-raamtekening

Behalve de raamstickers heb ik ook nog gebruik gemaakt van krijtstiften om de ramen te decoreren in kerstsfeer. Bij de decemberzegels krijg je nu gratis krijtstiften met sjablonen erbij. Dat vond ik super leuk! En ik heb ze dan ook meteen gebruikt.

raamtekening

Hier zie je het resultaat. De kerstman en de tekst zijn met het sjabloon getekend.

raamtekening-grachtenpandjes

Deze huisjes heb ik uit de losse pols getekend, ze zijn iets minder strak, maar ik vind ze best leuk gelukt.

Ik kan je zeggen, ons huis is nog nooit zoveel versierd met kerst als dit jaar. Meestal kwam ik niet verder dan een paar lampjes en een kerstboom. Maar nu is het echt heel gezellig geworden. Het is nog maar vroeg in december maar de stemming zit er hier al goed in. Misschien lag het aan de koekjes 😉

kerst-blog-challenge

Lijkt het je leuk om ook mee te doen aan de Kerst Blog Challenge? Volg de link voor meer info!

Versieren jullie ook de ramen thuis, met kerst?

Simone

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

    • Ja dat is praktisch inderdaad. Dan kun je het nog eens opnieuw proberen. En als ik het niet weg zou kunnen vegen dan zou ik het niet op mijn ramen gebruiken, haha 😉

  • Super leuk! Ik heb ook huisjes uit de losse pols getekend, maar die zijn echt minder strak hoor. Ik heb de achterdeur helemaal met sneeuw vlokken gedaan, dat is erg goed gelukt hier. Vanmiddag het laatste raam en de kerstboom!

  • Ik ben van plan om straks de ramen nog wat te versieren, dus dit geeft even inspiratie! 🙂 Heel erg leuk gedaan en super dat Mirthe het leuk vond om te helpen met de stickers!

  • Wat een leuk idee! Vooral die huisjes, erg knap gedaan! ik ben niet zo heel crea bea en heb dit jaar eigenlijk alleen met mijn dochtertje van 3 dingen geknutseld voor in de boom.. helaas hebben onze nieuwe gordijnen hier ook aan mee gedaan… overal zaten glitters etc. gelukkig stond op de website waar ik ze gekocht had handige tips hoe je het beste je gordijnen kunt schoonmaken en gelukkig zijn de vlekken er uit! Tip dus voor volgend jaar, doe de gordijnen aan de kant of omhoog. scheelt je een hoop poets werk haha!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: