Vrolijk kerstfeest! (onze foute-kersttruien-foto!)

Lieve mensen,

Dank voor het lezen van mijn stukjes en het kijken van mijn video’s in 2016! Ik hoop in 2017 nog verder te verbeteren en te groeien met mijn video’s en blog! En ik hoop dat jullie je blijven vermaken hier!

Ik wens jullie allen een heel vrolijk en fijn kerstfeest, met lekker veel liefde, gezelligheid, warmte, cadeautjes en… eten!

En een heel fijn, mooi en vooral gezond 2017!

Liefs van team Papaisdeliefste.com 😉

Simone Thijs en Mirthe!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: