Glitteren en schitteren: Tumble ‘n Dry en Name it kerstcollecties

Kerst, het lijkt nog ver weg, want de Sint is nog niet eens in het land. Maar over ruim een maand moet je hem toch echt in je kast hebben liggen hoor, je kerstoutfit. En misschien ook wel een leuk speciaal pakje voor de kinderen of niet dan? Vandaag laat ik jullie de gaafste kerstoutfits van Tumble ‘n Dry en van Name It zien!

Tumble ‘n Dry Kerstcollectie

Een little black dress van Tumble ‘n Dry. Hoe gaaf is deze? Hij is gemaakt van velours-stof voor een mooi velvet effect. En hij is niet al te glitterig, dus ook prima nog te gebruiken na de kerst. Super tof trouwens met van die stoere laarzen eronder.

Ik kan me daar nu al helemaal op verheugen om daarmee bezig te zijn. Kleertjes uitzoeken voor Mirthe voor kerst. Voor onze kleine man op komst is het nog niet aan de orde. Want die zit met kerst hopelijk nog veilig in mijn buik. Maar wat zijn er ook voor jongens gave items zeg. Kijk dit stoere pakje nou!

Of deze comfy maar toch chique kerstoutfit voor een mister. Zo lief. En leuk dat er ook lekker zittende kerst outfits voor kleintjes worden gemaakt.

Name It Kerstcollectie

En dan de kerstcollectie van Name it; en dit zijn toch echt wel mijn persoonlijke favorieten hoor.

Op dit leuke rokje staan allemaal sterretjes. Of zoals Mirthe zou zeggen ‘kerretjes!’ Ze is op de een of andere manier helemaal geobsedeerd door sterren momenteel dus deze rok zou ze het einde vinden. En dan dat shirt met een uil erop. Ja deze kerstoutfit zou Mirthe zelf kiezen als ik haar de keuze zou laten.

Name It heeft ook leuke ‘foute’ kersttruien in de collectie zoals deze met Rudolph.

 

Een Santa’s little helper trui.

Of voor de meiden dit roze shirt met hertenkop erop.

Deze super toffe kerst items shop je bij kixx online!

Heb jij de kerstoutfit voor je kindje(s) al klaarliggen?

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: