Kijk de baby schopt! | 20 weken zwanger VLOG

Kijk de baby schopt!

Deze week gingen we zwemmen met Mirthe en gingen we naar een verjaardag. De baby schopt en als je goed kijkt kun je dat zien! En verder was ik helaas heel wat daagjes ziek. Desondanks hoop ik dat het toch een hele leuke vlog geworden is!

Ik krijg trouwens ook nog een mooi pakket toegestuurd van MAM. En zoals ik jullie in de video beloof zou ik hier even laten weten waar het te koop is, namelijk bij de MAM shop, Prénatal, Toysrus.nl en Pinkorblue.nl.

Ik hoop dat je het weer leuk vindt!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: