Kleertjesdoos; Tweedehands kleertjes kopen

Een tijdje terug plaatse ik een bestelling bij kleertjesdoos.com. Een webshop waar tweedehands kleding wordt verkocht. Ze pretenderen hét alternatief te zijn voor tweedehands verkoop van persoon tot persoon, zoals bijvoorbeeld op marktplaats gebeurt. Als je op marktplaats iets koopt moet je altijd maar afwachten of:

 1. Je het het gekochte artikel opgestuurd krijgt.
 2. Het zonder gaten/vlekken/scheuren is (ik heb al meermaals meegemaakt dat dergelijke zaken zijn verzwegen).

Lief-detail

Ik ben namelijk een beetje klaar met het risico van kopen van kleding op marktplaats. Ik kreeg verschillende keren spullen met vlekken en het toppunt was een winterjas van Z8 die ik kocht: deze zou zo goed als nieuw zijn. Maar ik ontving hem ZONDER DE CAPUCHON. Ja dat mag best in Caps Lock toch? Dat is toch gewoon oplichting.

Maar goed, ik kwam nu dus de website kleertjesdoos.com tegen en het leek me wel een goed alternatief. Dus ik wilde dat wel eens uitproberen. Kleertjesdoos is een site waar je je (nog goede) tweedehands merkkleding naartoe kunt sturen om er shopbudget voor terug te krijgen. En waar je tweedehandskleding dus ook kunt kopen. Ze zeggen dat al hun kleertjes zo goed als nieuw zijn. Ik heb twee jurkjes besteld (voor aangename prijsjes als je het vergelijkt met de nieuwprijs, ze waren namelijk 10 tot 13 euro per stuk) en ik was natuurlijk heel benieuwd hoe ze eruit zouden zien.

Lief-en-Mim-pi-Jurkje

Inmiddels heb ik de jurkjes binnen en ze zijn echt nog supermooi. Het is niet te zien dat ze al eerder gebruikt zijn, zo netjes. Die ga ik met veel plezier gebruiken! En deze website zal ik zeker in gedachte houden voor een volgende keer.

Hebben jullie hier ooit wel eens besteld en waren die kleertjes ook nog zo mooi? (Dit artikel is overigens geen samenwerking, maar puur uit eigen ervaring).

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Wat vervelend dat je slechte ervaringen hebt met Marktplaats. En zonder capuchon is eigenlijk te belachelijk voor woorden als die er wel bij hoort!
  De website kleertjesdoos kende ik eigenlijk nog niet, maar ik ga deze zeker vaker bezoeken!

  • Ik heb ook wel goede ervaringen overigens hoor. Een hoop mensen zijn gelukkig wél te goeder trouw.

 • Ik heb gelukkig geen slechte ervaring met marktplaats. Wat stom zon jas zonder capuchon! Ik zit ook op allerlei Facebook pagina’s met merk kleren, maar komt weinig voorbij wat ik wil hebben of de goede maat is.
  Ik ga ook maar ns kijken!

  • Ja precies. Z8 veiling op facebook is wel leuk. Daar heb ik een aantal kleertjes van Mirthe onlangs ook verkocht. Die merkkleertjes zijn dan wel duur, maar leveren tweedehands ook best nog aardig wat op als je ze weer doorverkoopt.

 • Wat een leuke kleertjes! Ik kon de site nog niet, ik zal er ook eens kijken.
  Ik vind vooral het zomerjurkje erg schattig – hele frisse kleurtjes!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: