Kleertjesdoos; Tweedehands kleertjes kopen

Een tijdje terug plaatse ik een bestelling bij kleertjesdoos.com. Een webshop waar tweedehands kleding wordt verkocht. Ze pretenderen hét alternatief te zijn voor tweedehands verkoop van persoon tot persoon, zoals bijvoorbeeld op marktplaats gebeurt. Als je op marktplaats iets koopt moet je altijd maar afwachten of:

  1. Je het het gekochte artikel opgestuurd krijgt.
  2. Het zonder gaten/vlekken/scheuren is (ik heb al meermaals meegemaakt dat dergelijke zaken zijn verzwegen).

Lief-detail

Ik ben namelijk een beetje klaar met het risico van kopen van kleding op marktplaats. Ik kreeg verschillende keren spullen met vlekken en het toppunt was een winterjas van Z8 die ik kocht: deze zou zo goed als nieuw zijn. Maar ik ontving hem ZONDER DE CAPUCHON. Ja dat mag best in Caps Lock toch? Dat is toch gewoon oplichting.

Maar goed, ik kwam nu dus de website kleertjesdoos.com tegen en het leek me wel een goed alternatief. Dus ik wilde dat wel eens uitproberen. Kleertjesdoos is een site waar je je (nog goede) tweedehands merkkleding naartoe kunt sturen om er shopbudget voor terug te krijgen. En waar je tweedehandskleding dus ook kunt kopen. Ze zeggen dat al hun kleertjes zo goed als nieuw zijn. Ik heb twee jurkjes besteld (voor aangename prijsjes als je het vergelijkt met de nieuwprijs, ze waren namelijk 10 tot 13 euro per stuk) en ik was natuurlijk heel benieuwd hoe ze eruit zouden zien.

Lief-en-Mim-pi-Jurkje

Inmiddels heb ik de jurkjes binnen en ze zijn echt nog supermooi. Het is niet te zien dat ze al eerder gebruikt zijn, zo netjes. Die ga ik met veel plezier gebruiken! En deze website zal ik zeker in gedachte houden voor een volgende keer.

Hebben jullie hier ooit wel eens besteld en waren die kleertjes ook nog zo mooi? (Dit artikel is overigens geen samenwerking, maar puur uit eigen ervaring).

Met baby naar de kapper
Workshop babygebaren; het verslag!

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Workshop babygebaren; het verslag!

Eerder schreef ik al dat het me zo leuk leek om babygebaren te leren. Zodat ik dit vervolgens bij Mirthe kan...

Sluiten