Kleine kleertjes | Nieuwe rokjes, nieuwe sokjes

Ik kocht super leuke kleertjes online bij Kiabi. Een winkel waar ik tot nu toe alleen babykleertjes kocht. Ik ontdekte deze winkel via andere blogs. En als je op zoek bent naar een koopje kun je hier gerust eens gaan kijken. Leuke dingetjes (je moet het wel een beetje treffen) voor een nog leuker prijsje. En ik vereerde ook de webshop van de Zara weer eens met een bezoekje, want daar hebben ze een nieuwe collectie en ik vind de babykleertjes van de Zara toch zó leuk! Misschien wel mijn favoriete winkel om te shoppen voor Mirthe. In dit blogje laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien

Kleertjes van de Zara

Een heel lief wit bloesje van Zara:

2016-02-23-10.56.17

Dit witte bloesje met vogeltjes erop, ook van Zara:

2016-02-23-10.55.31

Een roze blouse van Zara, met sterretjes erop:

2016-02-23-10.55

Kleertjes van Kiabi

Dit leuke shirtje van Kiabi. Met de tekst Happy erop en een ritsje op de schouder.

2016-02-23-11.10.45

Met dit rokje (met bretels eraan vast) erbij, ook van Kiabi.

2016-02-23-11.11.56

En daarnaast kocht ik ook nog deze sokjes

2016-02-23-11.09.26

En als laatste, dit vestje:

2016-02-23-11.12.33

Voorlopig kunnen we weer even vooruit… Waar doen jullie graag je aankopen voor wat betreft kinderkleding?

 

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: