Kleine kleertjes | Shoplog voor Mirthe

Altijd ben ik aan het neuzen voor nieuwe outfits voor Mirthe. Het liefst koop ik kleertjes voor haar in de uitverkoop, omdat ik veel leuke merken best duur vind en ze de kleertjes maar kort draagt. Als het dan eenmaal sale is, zoals nu, dan ga ik ook echt los en koop ik vast een aantal maatjes vooruit. Ik vind het ontzettend leuk om babykleertjes te shoppen. Meestal shop ik online, maar ik kom ook wel in winkels, zoals de Prenatal, de H&M of de Zara. Ik laat jullie zien wat ik onlangs voor Mirthe kocht.

Kleertjes van Next

Dit schattige badpakje. Ik had in maatje 62/68 een zwembroekje voor Mirthe, maar aangezien ze nu maat 74 heeft was het tijd voor wat nieuws. Bij Next hebben ze leuke badkleding voor kleintjes.

Badpakje-Next

In dezelfde webshop (Next) zag ik ook dit leuke jurkje. Ik kocht het op de groei, want het lijkt me superleuk voor als ze straks staat of kan lopen. Leuk voor in de lente met witte mouwen eronder. Of gewoon zo, in de zomer.

Jurkje-Next

Bodywarmer van de Zara

Bij de Zara zag ik deze bodywarmer. Ik weet helemaal niet of dat handig is met zo’n kleintje. Maar ik vond hem zo leuk. Ook dat zie ik al weer helemaal voor me voor als ze straks loopt.

Body-Warmer-van-Zara

Een setje van Z8

Jurkje met legging van Z8, in een wat groter maatje, namelijk maat 86. Daarvoor moet ze dus nog even groeien, maar ja, het was nu in de aanbieding 😉 En ik ben zo verliefd op de kleertjes van Z8. Dus die kan ik dan echt niet laten liggen.

Setje-Z8

Kleertjes van de Hema

Ook bij de Hema koop ik graag kleertjes, al viel de collectie me het afgelopen seizoen erg tegen. Voor de zomer zag ik wel weer leuke dingen. Ik bestelde de volgende items:

Deze leuke ‘basics’ in fijne zomerkleuren: een mintgroene en een roze legging en een vestje in dezelfde kleur. Dit zijn echt hele fijne vestjes. Vorig seizoen had ik ze ook, in het wit en groen, en die kwamen echt veel van pas.

Hema-basics

Dit leuke setje met het spijkerbroekje kocht ik op de groei, want het is maat 86. Maar ik vond vooral het broekje zó leuk! Leuk voor het najaar of zo.

Hema-setje

Bij de Hema koop ik ook altijd Mirthe’s sokjes. Ik kies altijd voor effen sokjes zonder bewerking of printje. Want sokjes met een printje hebben vaak van die lusjes aan de binnenkant. En ik zag ooit een hele nare foto van een kapot teentje voorbij komen op facebook, waarvoor zo’n lusje in een sokje verantwoordelijk was. Sindsdien let ik hierop bij de aankoop van nieuwe baby-sokjes. Ik kocht deze dus:

Hema-sokjes

Een setje van Noppies

Ook Noppies vind ik zo’n geweldig merk! En ook daar is het sale. Ik kocht dit setje: een geweldig jurkje met een bijpassende blauwe legging eronder. Misschien wel mijn favoriete kledingsetje van Mirthe op dit moment. Het staat haar zó lief.

Noppies

Welke winkels of merken vinden jullie leuk om te shoppen voor je kleintje?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: