Kleine meisjes worden groot | Mirthe loopt

Kleine meisjes worden groot. Mirthe loopt! Toen ze 14 maanden was zette ze al wat eerste stapjes los, maar ze verloor toch het vertrouwen. En nu ruim twee weken later, van de een op de andere dag, kan ze het ineens. Ze loopt!

Ze loopt en ze staat los te dansen. En ze stapelt blokken terwijl ze los staat. Zo gek hoe dat van het een op het andere moment verandert. Het is echt waar wat ze zeggen, dat er ineens zo’n golf van ontwikkelingen komt weer ineens. Ze kan ineens deze week vier nieuwe gebaren: flesje, koe, hond, drinken (wij doen babygebaren met Mirthe). En nu dus ook lopen!

Zó leuk 😃 Ik ben best een beetje nee zeg maar gerust heel erg trots. Mag best toch? Zie hieronder het filmpje wat ik vanavond op instagram plaatste!

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: