Koopjes gescoord! | Jongenskleding shoplog

Het is lang lang geleden dat ik een shoplog heb gedeeld. Maar volgens mij heb ik zelfs nog nooit een jongenskleding shoplog gedeeld. Of nou ja, misschien ééntje ooit, van de babykleding, toen ik nog zwanger was. Inmiddels is het alweer tijd om kleding in maat 86 aan te schaffen…

Ruben heeft nog maatje 80, althans, zijn truitjes in maatje 80 zitten prima. De broeken in maat 80 worden een beetje ‘hoog-water’. Dus vond ik dat het tijd was om de maat 86 garderobe in zijn kast een beetje aan te vullen. Eerder al kocht ik wat broekjes, maar nu kocht ik naast wat joggingbroekjes ook wat shirts met lange mouwen én een aantal met korte mouwen. Ik krijg de zomer in mijn bol met dit weer 😉

Koopjes gevonden in de sale

Behalve maat 86 nam ik zelfs al het een en ander mee in maat 92, voor de zomer. Naast de HEMA bracht ik namelijk een bezoekje aan Prénatal en daar hing nog een deel sale van zomer vorig jaar, en daar zaten nog zulke leuke shirtjes tussen, voor spotprijsjes, dat ik dacht: die neem ik mee. Bovenstaand shirtje van Tumble ‘N Dry is er daar één van.

Name it t-shirts

Maar ook dit ‘Awesome’, ‘Cool’ en ‘Go wild’ shirtje van Name It hingen voor een schijntje van het originele bedrag in de rekken. Meenemen dus!

Prénatal kleding

Ook van het Prénatal eigen merk nam ik wat leuke shirts mee. Shirts met lange mouwen en één met korte. Het gele shirt en het shirtje ‘Just For Fun’ komen uit de nieuwe collectie. De blauw-grijze en het shirt met sterren komen uit de sale.

Jongenskleding HEMA

Deze leuke shirtjes van HEMA kon ik niet laten hangen. Ik heb iets met Okergeel voor Ruben, ik vind dat heel mooi staan bij hem. Het komt in elk van deze shirtjes terug. En die met dat hondje in dat bootje is toch een scheetje, of niet dan?

Dit leuke geruite zwarte broekie. En kijk die romper dan! Moet ik hier nog meer over zeggen? Of zijn jullie nú al vertrokken naar de site van de HEMA? 😉

Zoals je ziet heb ik meteen aardig ingeslagen. Bij Mirthe kocht ik vaak steeds hier en daar een beetje. Nu bij Ruben koop ik vaak per maat in. Gaat hij naar de volgende maat, dan sla ik meteen een hoop in en dan kan ik me daarna ook redelijk inhouden om niet nog veel meer te kopen. Máár… vrijdag ga ik naar de negenmaandenbeurs, dus daar zal mijn portemonnee nog wel een stukje verder slinken ben ik bang 😉

Wil jij ook naar de negenmaandenbeurs? Check dan vandaag nog mijn instagram. De foto met mijn zwangere buik. Je kunt namelijk kaarten winnen. Maar doe het snel, want vanavond krijgt de winnaar al een DM van mij.

Simone

Leuk artikel? Pin het op Pinterest!

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: