Koorts & retourpakkettenfrustraties 🙈 | Vlog 89

Hoi leuk dat je weer kijkt! Afgelopen week ben ik ziek geweest en mijn arme kleine Ruben ook. Arm ventje. Desondanks hoop ik dat ik er toch nog een leuke vlog van heb kunnen maken. Oordeel zelf 🙂 Oh en ook via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de vele vele leuke berichtjes die ik van jullie ontving naar aanleiding van mijn oproepje in de vorige vlog! Dank jullie wel voor alle liefde. Echt hartverwarmend was het. Ik hoop dat het ijs misschien een beetje gebroken is en dat jullie gezellig wat vaker een reactie achter willen laten. Zou ik echt super leuk vinden 🙂

Liefs!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: