Kraamkado cadeaupakket | Winactie! (gesloten)

Vandaag heb ik een super toffe winactie voor jullie! Ik mag namelijk iemand van jullie blij maken met een goedgevulde box van Kraamkado.nl!

Bij Kraamkado.nl hebben ze superleuke boxen met daarin allerlei leuke kraamcadeaus. Je hebt boxen die gericht zijn op jongetjes en boxen die gericht zijn op meisjes, maar je kunt ook gaan voor de unisex kraamcadeau box. Voor ieder wat wils en overigens ook voor iedere prijscategorie.

Als je zo’n box koopt met van allerlei supertoffe hippe merken leuke spulletjes erin, dan zit je wat mij betreft goed voor een kraamcadeau. Ik vind dit dus echt heel erg leuk.

Het zit alleen al erg leuk verpakt allemaal. Echt een gaaf cadeau om te krijgen, toch? Overigens kun je bij Kraamkado ook zelf een box samenstellen of losse cadeautjes kopen. Hieronder zie je de foto’s van wat er allemaal in de doos zit die ik weg mag geven:

Een lief klein mutsje in mint-kleur.

Een Naïf starterspakketje met een bodylotion een shampoo een wash gel en een nurturing cream. En zoals jullie misschien al wel weten ben ik echt fan van dit merk. Het heeft een heerlijke geur en is zacht voor de babyhuid. Dit schattige starterspakketje is leuk om het merk te leren kennen of handig als je op vakantie gaat en kleine verpakkingen mee wilt nemen bijvoorbeeld.

Een chocoladereep van Johnny Doodle, helemaal voor mama alleen? Of misschien toch ook een stukje voor papa?

Een schattig olifantenknuffeltje van Happy Horse.


En dan nog dit mooie badstof slabbetje, ook in de kleur mint, wat overigens lekker groot is (vind ik altijd fijn) en een mooi kaartje van Eef Lillemor.

Enthousiast geworden? Meedoen is simpel!

 • Je maakt kans op dit pakket door mij te volgen op mijn kanalen Facebook, Instagram en/ of YouTube, hoe meer je volgt hoe leuker ik dat vind natuurlijk!
 • En je mag hieronder even een reactie achterlaten om mij te laten weten dat je meedoet aan de actie, wel zo handig ;-), en waar je me volgt! Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken (dit adres wordt uiteraard niet gepubliceerd). Ik vind het leuk om te weten of je zelf zwanger bent, of dat je dat je de doos aan iemand anders cadeau zou doen?
 • Meedoen met de winactie kan tot en met zondag 5 november. Op 6 november ontvangt de winnaar persoonlijk bericht van mij. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Ik wens jullie allemaal veel succes!

Simone

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad. Was jij het niet? Niet getreurd. Er komen nog meer leuke acties aan. Zoals deze bijvoorbeeld!

39 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor een vriendinnetje dat zwanger is. Eind januari is ze uitgerekend. Ik volg je op Facebook, instagram en YouTube.

 • Wow wat super leuk. Hier maken we heel graag kans op voor mijn nichtje wat zwanger is van een jongen. Ik volg je op Facebook, Instagram en YouTube.

 • Wow een super mooi kraampakket . Deze zou ik super graag willen winnen voor mijn beste vriendin Lore. Zij is zwanger van haar eerste kindje, waardoor alle spulletje zeker welkom zijn. Omdat ikzelf fan ben van mintgroen, is het dubbel zo leuk om dit pakket aan haar te kunnen geven! Ik duim alvast voor te winnen!

 • Wat een gaaf pakket! Zelf ben ik net twee weken geleden bevallen van een tweede zoontje maar zou t ook heel leuk vinden voor een lief vriendinnetje die in april haar eerste kindje verwacht! Ik volg je op Instagram en Facebook.

 • Wat een gave winactie ! De kamer van ons 2e kindje wordt mint groen dus het olifantje zou zo leuk staan in het bedje.

  Ik waag dus graag een kansje . Ik volg je al een hele tijd op Instagram en Facebook . Ik vind je blogs en vlog er leuk om te zien en lezen. Zelf ben ik ook zwanger van ons 2e kindje. Wij weten het geslacht nog niet.( verassing!) wij hebben al een zoontje van 2,5.

  Duimen maar

 • Wat een leuke actie! Ik volg je op alle 3 en heb je ook al een paar keer gesproken! Wij zijn nu 17 weken zwanger, ook van een jongetje! Liefs!!

 • Wat een leuk pakket, ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook, Instagram en YouTube. Ik ben zelf in verwachting van ons 2e kindje!

 • Hallo!
  Ik doe ook graag mee aan de winactie. Begin maart verwachten wij ons tweede kindje (jongetje) en we hebben al een meisje van 2.5 jaar.
  Een beetje vergelijkbaar met jullie gezinssituatie dus dat is wel leuk om te volgen!

  Groetjes, Renske

 • Hee Simone,
  Mijn allerliefste vriendin was afgelopen zaterdag uitgerekend van haar 1e kindje. We wachten dus met smart op het verlossende telefoontje. Ik vind het super speciaal dat zij nu zwanger is…
  Ik doe ook eigenlijk nooit met win acties mee maar dit is meant to be ❤️
  Ik volg je overal een beetje. En waarom?
  Omdat ik jou al ken vanaf je geboorte en ik het zo bijzonder vind dat de tijd ons inhaald. Leeftijdsverschil is niet meer belangrijk. Je bent inmiddels ook mama net als ik. Dat is mooi om te zien. Ik zie ook veel trekjes van jou terug in Mirthe. En één klein aanwensel wat me vroeger zo opviel heb je nog steeds… Hihi! Gewoon te leuk!

 • Ik doe mee! Voor een lieve vriendin en collega die in maart is uitgerekend. Ik volg je op YouTube en instagram.

 • Wat een leuk en lief pakket! Ik ben al bijna een jaar niet meer zwanger, binnenkort groot feest hier 😉 Maar genoeg zwangeren om mij heen, die ik hier blij mee kan maken! Volg op Youtube en Bloglovin en gedeeld via G+.

 • Ik doe heel graag mee aan de win actie voor mijn zwangere schoonzus. Zij verwacht in januari kindje nummer 5 veel mensen denken dan: ach die heeft alles al maar volgens mij blijft het bij ieder kindje even bijzonder en wil je daar ook graag nieuwe spulletjes voor klaar hebben staan bij de komst.
  Groetjes Marcella

 • Ik doe graag mee met deze winactie. Ik ben nu 9 weken zwanger van ons 3e kindjeIk volg je op instagram en facebook en kijk elke zondag naar je vlog

 • Ik volg je op Facebook Isa papa is de liefste en over 4 weekjes krijgt papa een zoon hoe leuk is dat papa’s mogen ook wel eens verwend worden…

 • Een erg leuk pakket!! Zou hem aan mijn schoonzus geven, die over 1 week is uitgerekend!
  Ik volg je op youtube

 • Wat een leuke win actie! Ik volg je via Instagram. Ben zelf bijna 22 weken zwanger en zou de box heel graag zelf willen houden mocht ik winnen.

 • Wat een onwijs leuke actie!! Ik ben zelf niet zwanger, maar mijn lieve zusje wel. Zij verwacht rond 10 december haar eerste kindje.
  Ik zou haar dit leuke pakket cadeau willen doen! Hier wordt ze vast erg blij van en mijn toekomstige nichtje ook hihi
  Ik volg je op facebook, instagram (fennaisdeliefste) en YouTube.

 • Jooooeewhooooeeee ik heb vijf zwangere vriendinnen!! Ik zeg vijf zwangere vriendinnen! dus doe ik heel graag mee

  Ik volg via facebook : An Na

 • Om heel eerlijk te zijn had ik tot vorige week nog niet van papaisdeliefste.nl gehoord Nu kijk ik weer eens en zie ik deze leuke winactie! Daar moet ik natuurlijk aan meedoen, want ik ben nu 29 weken zwanger van mijn eerste kindje. Leuk!

 • Superleuke actie!!! Ik zou dit pakketje willen geven aan een lief vriendinnetje van me die zwanger is. Ik volg je op instagram en facebook 😀

 • Ik doe graag mee voor mezelf! Uitgeteld van ons wonder manneke in maart 2018! Ik volg op Facebook en instagram!

 • Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik ben zelf 22 weken zwanger van ons eerste kindje. Ik volg je alleen op facebook. Instagram heb ik niet en Youtube doe ik eigenlijk helemaal niks mee..

 • Super leuk! Ik ben zelf 37 weken zwanger dus dit mooie pakket weet ik zeker wel raad mee! Ik volg je op Facebook!

 • Ik doe erg graag mee, wat een leuk pakket! Ik ben zelf zwanger van ons 3de kindje en tot nu toe heeft nog niemand er interesse in getoond. Iets voor de baby hebben we ook nog niet gekocht. Dit zou het eerste zijn, moest ik dit winnen. (ik volg je op facebook)

 • Ik volg je op Facebook en ga je nog even opzoeken op Instagram. Ben nu zwanger van mijn eerste en ben ook een crohn patiënte. Super leuke actie en blog. Liefs linda

 • Wauw wat een mooie doos. Ik ben nu 13weken zewanger, het duurt dus nog wel even voordat de kraamweek van start gaat. Maar ik weet zeker dat we er super veel plezier aan zullen beleven!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: