Lente-to-do-list

Ja, eindelijk! Het is Lente! Tijd om een aantal typische lente zaken af te handelen:

De klok een uur vooruit zetten dit weekend. Oh nee toch, dat wordt zwaar nu, met die korte nachten. We slapen momenteel toch al zo weinig, omdat Mirthe veel last heeft van doorkomende tanden. We hebben er lang op moeten wachten (de eerste kwam met negen maanden) maar nu komen ze allemaal tegelijk, zo lijkt het.

De kasten uitpluizen. Ken je dat, dat je steeds je spullen van de tafel opruimt, maar dat de kasten steeds voller worden. Er moeten hier nodig een paar lades en kastjes uitgezocht worden.

De ramen zemen. Dat is zo’n klus die er bij mij altijd bij in schiet. Ik houd alles in huis wel enigszins bij volgens mij, maar de ramen zemen. Dat is nooit écht nodig, niemand gaat dood aan vieze ramen, maar goed. Toch wel lekker om weer door een schoon raam naar buiten te kunnen kijken 😉

Moestuintjes zaaien. Jahoor ik spaar ze ook! Super leuk. De vorig editie heb ik ook meegedaan, maar toen is er iets misgegaan: lees ik heb ze misschien iets te weinig aandacht, liefde (of misschien gewoon water) gegeven. Dit keer gaat het vast goedkomen. Ahum.

De tuin opknappen. Viooltjes erin. Het groen van de schuttingen afspuiten. Het konijnenhok weer eens een goede schoonmaakbeurt geven, ook aan de buitenkant. Eigenlijk de tuin gewoon weer lekker zomerklaar en gezellig maken. Want naar buiten gaan, dat zullen we nu vast veel gaan doen met die kleine!

Heeft jouw huis al een grote schoonmaak ondergaan en hebben jullie de tuin al aan kant?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Voor mijn gevoel ben ik elke dag bezig met een grote schoonmaak maar blijft het nooit lang schoon haha. Laat de lente maar komen hoor, heb er zin in!

  • Ik herken ook wel een par puntjes, hier moeten de ramen ook nodig en ook wij sparen de moedtuintjes. Vorig jaar hadden we heel veel tomaten uit eigen tuin daardoor dus ik ben benieuwd wat het dit jaar oplevert.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: