Lichtpuntjesmaand

September is altijd een beetje zo’n net niet maand. De vakanties zijn voorbij en de nazomer waarop je hoopt blijft uit. Daarom is het zo leuk om je juist in september nou eens te focussen op de lichtpuntjes in je leven. Ieder jaar in september houdt Lisanne van Lisanneleeft.nl lichtpuntjesmaand. Het leek me leuk om met jullie mijn lichtpuntjes van afgelopen week te delen.

Stadspark Zaltbommel1 september:

Vandaag heb ik heerlijk gewandeld door Zaltbommel. Eerst over de markt, daarna door het stadspark.

2 september:

Voor het eerst ging ik weer naar dansles. Ik doe aan modern ballet, maar was daar tijdens mijn zwangerschap mee gestopt. Het ging goed. Ik was bang dat het verschrikkelijk gesteld zou zijn met mijn conditie en dat in combinatie met veel te weinig slaap. Maar het viel alles mee gelukkig. Het voelde lekker om weer eens flink te sporten.
De balletschool is opgeknapt van binnen tijdens de zomervakantie, en wat is het mooi geworden! De zalen zijn opnieuw geverfd en er liggen nieuwe vloeren. Hele fijne vloeren, stroever dan de ietwat gladde vloer die er voorheen lag. Erg fijn!

3 september:

Vandaag at ik bij mijn ouders mee. Lekker niet hoeven koken en gezelligheid, want T. eet niet thuis op donderdag. We aten een AVG’tje.

4 september:

2015-08-19 11.23.00Was de dag dat ik eindelijk doorhad dat het gehuil van Mirthe, dat inmiddels al twee tot drie dagen aanhield, waarschijnlijk te maken heeft met regeldagen. Die komen blijkbaar bij drie maanden weer voor. Niet leuk. Maar ik wist nu wel de oplossing en dat is dus het lichtpuntje van 4 september: gewoon veel aanleggen en haar veel lekker bij mij laten liggen. Knuffelen en drinken. Daar heeft ze nu behoefte aan. Overdag slapen? Dat is voor watjes. De melkproductie moest weer omhoog en daar zou mevrouwtje wel eens even voor zorgen 😉
O, en ik at een gebakje vandaag. Dat was ook een groot lichtpunt.

5 september:

Mirhte in WipstoelIk ontdekte dat Mirthe de wipstoel leuk vind. Eerder zag ik de meerwaarde van dat stoeltje niet zo. Ik dacht ze kan net zo goed in de box. Maar ‘s middags toen ik haar in de box legde bij mijn ouders thuis, begon ze te huilen. “Het is net of ze er behoefte aan heeft om rechtop te zitten”, zei mijn moeder. “Zullen we eens kijken of ze in de wipstoel wil?” En wat blijkt: een hoop plezier!

6 september:

Trui BeerVandaag was mijn lieve neefje jarig. Ik gaf hem een leuke trui met een beer erop. Wat is dat toch een lief ventje. Een waar lichtpuntje!

7 september:

De eerste paar uurtjes op mijn werk geweest. Toch wel lekker om weer ‘gewoon’ op kantoor te zijn na al die tijd en weer eens iets anders aan mijn hoofd te hebben.

Wat zijn voor jullie lichtpuntjes geweest de afgelopen week? Een lichtpuntje hoeft niet iets groots te zijn. Het kunnen de kleine dingen zijn die je vrolijk maken!

Handtekening Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: