Liebster Award #2

Door Angela werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Een Award die wat meer bekendheid geeft aan beginnende bloggers. Ik vulde al eens eerder een Liebster Award in, deze kun je hier lezen. Maar omdat Angela zo’n leuke (nieuwe) vragen voor me bedacht heeft en omdat ik het een eer vind dat ze mij nomineert, vul ik hem lekker nog een keertje in. There we go:

 1. Als je opnieuw mocht kiezen voor een studie, welke zou dit dan zijn?
  Dan zou ik waarschijnlijk diergeneeskunde gaan doen. Dat was vroeger als klein meisje mijn droom en stiekem lijkt het me nog steeds prachtig.
 2. Als bloggen niet je fulltime job is, wat doe je dan nog meer?
  Ik werk vier dagen in de week als Marketing Medewerker bij een Palital (wij maken en verkopen toevoegingen voor in veevoeding). En ik werk daarnaast ook nog een paar uurtjes in de week voor mezelf als (medisch) tekstschrijver.
 3. Welk liedje heeft jou recent geraakt?
  Oeh, dat vind ik een lastige. Vooral omdat me op dit moment geen liedje te binnen schiet. En waarom heb ik ook alleen maar kinderliedjes in mij hoofd? Nee sorry, deze blijf ik echt even schuldig.
 4. Ben je een ochtend- of een avondmens en waarom?
  Een avondmens, zonder twijfel. In de ochtend moet ik echt opstarten. Ik voel me vaak ook niet lekker ‘s ochtends. ‘S avonds kan ik veel beter concentreren en beter werken vaak ook.
 5. Wat is je slechtste eigenschap?
  Dat ik heel ongeduldig ben. Als ik iets in mijn hoofd haal dan moet het ook nú gebeuren en dat is soms irritant voor anderen kan ik me voorstellen, ik denk dan met name aan Thijs 😉
 6. Als je iets over mocht doen in je leven, wat zou dit dan zijn?
  Mijn bruiloft. En niet omdat het fout ging of zo, maar gewoon omdat het zo’n mooie dag was en ik die best nog eens zou willen beleven. Hoewel ik een tweede keer trouwen dan ook weer geen goed idee vind, het wordt natuurlijk nooit meer zoals die dag.
  Of gaat deze vraag meer om iets waar ik spijt van heb in het leven en dat ik het daarom over zou willen doen? Dan zou ik het uitmaken van mijn allereerste ‘verkering’ in groep acht over doen. Dat heb ik veel te bot aangepakt, haha. Mijn ‘vriendje’ pestte een van mijn vriendinnetjes, waarop ik boos schreeuwde: het is uit! En toen was hij verdrietig. Achteraf had ik er spijt van, niet dat het uit was (want dat was meer een opluchting), maar van het feit dat ik zo bot had gedaan.
 7. Waar ben je bang voor en waarom?
  Spinnen, want jakkes. Achtbanen, want die gaan veel te hard. En boten, want zeeziek.
 8. Wat is het leukste dat jouw blog je op dit moment gebracht heeft?
  Vooral leuke contacten met andere mensen op het internet. Hoi allemaal 😉
  Verder is het vooral mijn uitlaatklep. En momenteel vind ik video’s maken ook helemaal leuk. Nooit gedacht dat ik dat kon.
 9. Dorp of stad. Waar woon je het liefst?
  Dorp. Lekker rustig en landelijk, daar houd ik van.
 10. Wat is jouw grootste irritatie?
  Wachten? Iets met de ongeduldigheid uit puntje 5 😉
Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Leuk om je antwoorden te lezen! 🙂 En ik snap dat je met kinderliedjes in je hoofd zit haha.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: