Lieve momenten met papa: Smelt!

Ken je dat, van die momenten dat je je baby samen met papa ziet, waarop je overloopt van liefde? Van de smeltmomentjes? Hieronder deel ik een paar foto’s van momenten waarop ik me precies zó voelde.

Voor het eerst wandelen met Mirthe. Wat was hij ongelofelijk trots!

Voor-het-eerst-wandelen-met-Mirthe

Samen ‘chillen’ op de bank:

Chillen-met-papa

Het eerste flesje dat papa T. gaf:

Eerste-flesje-bij-papa

Spelen met papa:

Lekker-kletsen-samen

Daarom is papa dus de liefste! 

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: