Maatje 68 kan ongedragen weer de kast uit | VLOG 85

Afgelopen week scoorde ik een heel leuk koopje toen ik ging winkelen voor schoenen voor Mirthe. En had Ruben een nieuwe collectie kleding nodig, omdat hij, nu hij weer fatsoenlijke kleding aankrijgt na al dat warme meer, uit maat 68 gegroeid is.

Kijk je weer gezellig mee? 🙂

Abonneer je hier! (Gratis!)

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat een leuke kleertjes voor Ruben! En een toffe blouse voor jou. Ik moet ook maar even naar de Hema. Had hetzelfde probleem met m’n zoontje hier dus heb gister veel in de sale gekocht van de sweet petit collectie van de prenatal.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: