Zwangerschap en Mama-Q&A met Psycholoog Najla

Vraag jij je ook weleens af hoe je de aandacht nou kunt verdelen over meerdere kinderen? En of de vergeetachtigheid nou echt door je zwangerschap veroorzaakt wordt?
Najla beantwoordt vandaag jullie vragen! Zij is psycholoog mét een heel leuk eigen YouTube kanaal.

Op Najla’s kanaal kun je ook een video vinden van ons samen. Najla komt met grappige psychologische feitjes rondom zwangerschap en ik vertel over mijn ervaringen. Heb ik last van zwangerschapscravings en zwangert Thijs met mij mee? Bekijk snel ook de video op het kanaal van Psycholoog Najla:

Bedankt voor het kijken!

Abonneren op mijn Youtube Kanaal is gratis en kan hier!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: