Met Mirthe naar de Bios, Efteling en twijfels… | VLOG 88

Afgelopen week gingen we met Mirthe naar de bios; brachten we een bezoekje aan de Efteling en begon ik te twijfelen of dit misschien het moment is om te stoppen met borstvoeding geven?

Kijk je weer gezellig mee?

Abonneren kan natuurlijk ook nog steeds door hier even op de linkt te klikken! Gratis en voor niks, een abonnement op al mijn video’s.

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: