Papadag in foto’s: Met Mirthe naar de Moerputten

Op donderdag heeft Thijs zijn ‘papadag’. Op alle andere dagen is hij uiteraard ook papa, maar op donderdag is hij een hele dag met Mirthe samen. Hij heeft dan vrij en ik ga naar mijn werk. Meestal gaat hij iets leuks doen met Mirthe op donderdag, zo ook afgelopen week. Thijs ging, samen met een vriendin van ons en haar dochtertje, naar de Moerputten.

De Moerputten is een prachtig moerasachtig natuurgebied aan de rand van Den Bosch. Je loopt er over een houten pad door het moeras en het bekendste deel van de Moerputten is de oude spoorbrug. Het is een prachtige plek om foto’s te maken. En dat deed Thijs dan ook. Ik deel graag de foto’s met jullie want ze zijn zo leuk 🙂

 

 

Op bovenstaande foto ziet Mirthe eendjes. Ik vond dat zo schattig: ze wijst ze aan.

Mirthe had het aardig naar haar zin met haar vriendinnetje Noortje. Zo schattig om te zien die twee samen.

 

Maar ze moest natuurlijk ook even samen met papa op de foto op de mooie brug. Ik ben zo blij met deze foto’s.

Nog even gezellig samen rozijntjes eten 🙂

Kijk hier voor meer info over het natuurgebied de Moerputten. Ik ga er zelf binnenkort ook maar eens heen. Zo mooi!

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: