Met Ruben naar het consultatiebureau | VLOG #66

In deze zesde week met onze kleine Ruben, mijn 66ste weekvlog alweer, zie je hoe wij Pasen vierden en hoeveel Ruben nu weegt en hoe lang hij is. Ik ging namelijk met hem naar het consultatiebureau. Het zou kunnen zijn dat ik misschien te veel paaseieren gegeten heb 😉
Kijk je weer gezellig mee?

Abonneer je hier gratis op mijn kanaal!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat groeit Ruben goed! En al in maat 62
    Ik vind het altijd wel leuk om te meten en wegen, as di. mag ik voor de 4 weken afspraak.
    Van de week gaan wij ook bij een school kijken maar helaas staat m’n dochter daar al op de wachtlijst.
    Wat zie je er goed uit trouwens, ik hoop maar dat mijn lijf nog een beetje bijtrekt >_<

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: