Zwangerschap? | Werk? | Crohn? | Q&A video

Waarom stuurde ik Thijs uit bed gedurende mij eerste zwangerschap en hoe houd ik alle ballen in de lucht? Of liever gezegd: hoe probeer ik dat? Waar kijk ik het meeste naar uit als het gaat om baby nummer twee en waarom is het zo leuk om zwanger te zijn terwijl je al een kindje hebt?

Onlangs vroeg ik op Instagram – @Papaisdeliefste – aan jullie of je vragen voor mij had voor een Q&A. En vandaag staat hij dan online!

Veel plezier met kijken!

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: