Mijn blog in 2015

2015 was het jaar dat ik begon met bloggen op Papa is de liefste. Op 28 februari 2015 om precies te zijn. De inspiratie om te schrijven kwam van mijn zwangerschap. Ik houd van schrijven en vond zwanger zijn zo bijzonder, dat ik besloot er een blog over bij te houden. Inmiddels is mijn dochtertje ruim een half jaar oud en krijg ik van haar nog steeds bergen schrijfinspiratie. Ik vind het bloggen steeds leuker worden.

Omdat het vandaag de laatste dag van het jaar is, deel ik vandaag een overzichtje van de meestgelezen stukjes van het afgelopen jaar. Voor het geval jullie ze gemist hebben 😉

  1. DIY: Rompertjes versierenRompertjes kleuren. Op de eerste plaats een blogje waarop nog iedere dag bezoekers binnenkomen. Een blogje over het versieren van rompertjes. Ik versierde rompers met textielstiften. En het had best een leuk resultaat, al zeg ik het zelf!
  2. Tweeling. Op de tweede plaats staat een blogje over het feit dat mijn schoonzus zwanger is van een tweeling. Ik beschreef het moment dat zij ons dit nieuws vertelde. Dit stukje staat dan weliswaar op plaats twee, maar op deze dag was mijn blog wel het drukst bezocht. Tweelingen zijn hot denk ik ;-). 
  3. Papa bespreekt: De bevalling In deze blog is mijn man T. aan het woord. Hij verteld hoe hij de bevalling heeft ervaren. Want ook voor papa’s is een bevalling een heel bijzonder moment natuurlijk! Was T. zenuwachtig? En hoe reageerde hij toen het daadwerkelijk begon? Wat vond hij het meest bijzonder? En nog veel meer vragen kwamen voorbij.
  4. Negen jaar samen
    Afgelopen jaar waren T. en ik negen jaar samen. In dit blogje beschreef ik in het kort ‘ons verhaal’. En vertelde ik wat hij eigenlijk voor mij betekent.
  5. Update: Mirthe 2 maanden In de maandelijkse updates over Mirthe bespreek steeds de afgelopen maand. Ik vertel hoe ze gegroeid is, wat er veranderd is. Wat ze eet en hoe ze slaapt. En kennelijk vinden jullie dat best leuk om te lezen want deze updates zijn keer op keer goed gelezen. De twee-maanden-update over Mirthe staat in deze top vijf.

Ik vind het super leuk dat jullie mijn blog lezen en als jullie dan ook nog een reactie achterlaten maken jullie mij helemaal een blij mens. Bedankt allemaal! Op naar een mooi 2016.

Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling vanavond en natuurlijk een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Hadden jullie deze berichten al gelezen?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: