Moederdag | Een eer om mama te mogen zijn!

Het is moederdag. En voor het eerst in mijn leven ervaar ik deze dag als mama. Ik ben zelf mama van een klein meisje en wat is dat een grote eer.

Een eer dat ik jouw mama mag zijn,
Van een meisje zo lief, zo leuk, zo klein.

Dat er zulke intense liefde bestaat,
Die werkelijk nooit, maar dan ook nooit meer over gaat.

Daarvan had ik nog helemaal geen weet,
Want meisje, jij maakt het leven zo compleet.

Jij maakt dat ik hier nu weer sentimenteel zit te zwetsen,
In dichtvorm over mijn gevoelens aan het kletsen.

Maar ik ben zo blij dat ik jouw boterhammetjes smeer,
Dat ik je nu je eerste woordjes leer,

Een eer.

Mama zijn

Het moederschap is soms zwaar en moeilijk. Soms weet je niet wat je moet doen. Het is zo’n leerproces wat je doormaakt. Maar het cliché is echt waar: je krijgt er zo ontzettend veel voor terug. Ik ben zo blij dat ik een mama mag zijn!

Fijne moederdag mama’s!

Lieve mama’s. Mama’s met dochters, mama’s met zoons, mama’s met een groot gezin en mama’s zonder kinderen. Mama’s die mama willen worden of al mama aan het worden zijn. Aan eenieder die zich aangesproken voelt! Ik wil jullie allemaal een prachtige, rustige, zonnige en liefdevolle moederdag wensen! En in het speciaal natuurlijk mijn eigen lieve (allerbeste) mama, mijn beide oma’s en mijn schoonmoeder!

Laat je in de watten leggen vandaag en geniet ervan. En onthoudt dat je het verdiend hebt! Want ook jij bent  iemands allerbeste mama!

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: