Mijn favoriete accessoires op Mirthe’s kamer

Een babykamer voor een meisje met een blauwe muur erin? Dat vinden veel mensen vreemd. Maar Mirthe’s kamer heeft hem dus. Vandaag wil ik jullie door de accessoires op Mirthe’s kamertje te laten zien, een beetje een idee geven van de stijl waarin we waar kamertje hebben proberen vorm te geven.

Vlinders-op-de-muur

De muur waar de witte commode voor staat is dus blauw. We breken de muur door er leuke witte vlindertjes op te hangen. Hierdoor krijgt het toch meteen een meisjes-tintje.

Zwart-wit-auto-speelkleed

Ik houd van zwart-witte accessoires, dus toen ik bij de H&M dit gave zwart-witte speelkleed tegenkwam wist ik ineens wat voor kleedje ik op de vloer van het kamertje wilde.

Poppenwagen

Op het kleedje staat dit super schattige wandelwagentje. Ze loopt nog niet, dus ook niet achter het wagentje. Maar hij wordt wel al volop gebruikt om speelgoed in te leggen en er weer uit te halen.

Krijtbord-olifant

Dit leuke krijtbord olifantje vond ik een keer bij de Xenos en ik vond het wel leuk bij het geheel passen. Dus ook deze staat op de babykamer.

Draadmand-ledikantdekens

Bovenstaande gele draadmandje vond ik super tof. Ik heb hem geloof ik gevonden bij de praxis of de gamma of zo, een bouwmarkt in ieder geval. Dat was in de tijd dat de draadmandje een beetje in de mode kwamen, maar ze nog niet overal te vinden waren. Ik heb me rot gezocht en nu vind je ze op iedere straathoek 😉

SAM_1071

De Nijntje lamp. Ik geef toe, we hebben de snoer niet zo mooi weggewerkt, maar hé, het moet ook functioneel blijven. Hij moet ten slotte aan en uit kunnen dus we moeten de schakelaar in het zicht leggen. We gebruiken hem veel. Ik vind het fijn dat deze Nijntje dimbaar is. Ondanks dat hij zo groot is kunnen we hem prima als nachtlampje gebruiken.

Schommelstoel

De schommelstoel is misschien wel mijn meest favoriete item van het hele kamertje. Uren hebben we hierop zitten wiegen en ik vind hem ook gewoon heel erg mooi! Er ligt zo’n simpel schapenvachtje van Ikea in en er zit nu een knuffelbeer op.

Muziekdoosje-uit-Parijs

Dit leuke muziekdoosje vond ik lang voordat ik zwanger werd in een heel leuk winkeltje in Parijs. Jammer dat het muziekje niet heel goed werkt. Het stopt steeds terwijl het draadje nog niet helemaal terug ingetrokken is. Gevolg is dat het doosje midden in de nacht soms ineens weer begint te spelen. En geloof me: de eerste keer dat dat gebeurt, zit je rechtop in bed. Haha 😉

Knuffels-op-wolkenlamp

De knuffeltjes die superoma gehaakt heeft, op de prachtige wolkenlampen die mijn man zelf gemaakt heeft. De eyecatchers van het kamertje!

Zwart-witte-kaartjes

En hier zie je nog wat leuke zwart-witte kaartjes op de (ook door mijn man gemaakte) radiatorombouw. Mirthe’s kamertje bevat dus veel zwart-witte items gecombineerd met hier en daar vrolijke kleuren. Dat maakt het een leuk speels kamertje vind ik. Ik ben er nog steeds heel blij mee.

Wat vind jij het leukste item?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

8 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: