Mijn favoriete quotes – iets met chocola…

Opdracht 2 van de 30 Day Blog Challenge: Een blog maken over mijn favoriete quotes. Oké eerlijk? Ik ben niet zo iemand die mooie quotes verzamelt of ze zo in haar achterhoofd heeft zitten. Als ik ze tegenkom denk ik wel eens, oh wat mooi. En ik houd ook wel van kaartje met mooie quotes erop. Zo hebben wij er hier in huis een aantal hangen:

Deze:

All-you-need-is-less

Deze:

Carpe-that

en deze:

Hello-Gorgeous

Verder heb ik nog even het internet afgestruind naar wat ik mooi vind wat quotes betreft. Wat me zelf opvalt is dat quotes waar het woord chocola in voorkomt me extra aantrekken op de een of andere manier, ik zou niet weten hoe dat komt… 😉

Chocolate doesn’t ask silly questions, chocolate understands.

  • Sometimes the right path is not the easiest one.
  • Leef, lach en eet chocola! (die staat in mijn instagram omschrijving).
  • Enjoy the little things.
  • Don’t let the past steel your present.
  • If plan A doesn’t work, the alphabet has 25 more letters.
  • Be the reason someone smiles today.

A balanced diet, is chocolate in both hands.

  • Don’t count the days, make the days count.
  • Your speed doesn’t matter, forward is forward.
  • Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.

You can’t buy happiness, but you can buy chocolate.

Heb jij een favoriete quote?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: