Mijn nieuwe Bril & (Mis)baksels | VLOG #120

Een doodgewone werkweek, met een bijzonder tintje. Nog nooit hoefde ik een bril te dragen, maar nu is het toch zover 😉 Ik heb mijn bril opgehaald en ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt!
Let me know!
Kijk je weer gezellig mee?

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Omdat het hier zo lang stil was, ging ik kijken of je weer ziek bent… Zie ik via IG dat je in het ziekenhuis ligt! Beterschap!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: