Mirthe heeft een Hatchimal & Naar de camping | VLOG #135

Leuk dat je kijkt naar de nieuwe weekvlog! Voor haar verjaardag kreeg Mirthe een HatchiBabies van Hatchimals maar die kwam kapot uit de verpakking. Het heeft even geduurd, maar het nieuwe kwam deze week binnen. En eindelijk kon Mirthe dus zien hoe haar vogeltje uit het ei kwam. Zou het een roze of een blauwe HatchiBabie zijn? Verder gaan we deze week een dagje naar de camping en show ik jullie mijn nieuwe werkplek boven op zolder.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: