Mirthe in de Efteling | Video

Gisteren vertelde ik jullie al hoe het was in de Efteling: Vorige week gingen we namelijk voor het eerst met Mirthe naar dit beroemde pretpark. Behalve het verslag wil ik ook een korte video met beelden uit de Efteling laten zien!

Bedankt voor het kijken!

Simone

Weekvlog #20 | Chocopasta, taart en vogelpoep
Met dreumes naar de Efteling

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com.¬†Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog¬†hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit: