Mirthe is geboren!

Graag stel ik jullie op de hoogte van het feit dat afgelopen dinsdag, 2 juni 2015, ons dochtertje is geboren. Haar naam is Mirthe Jasmijn Bosters. Ze was 3838 pond, 51 cm lang en kwam om 01.16 ter wereld.

We hebben lang gewacht, ik was 41 weken en een dag zwanger toen de bevalling begon, maar het was het wachten waard. Wát een ervaring is dit. Het is onbeschrijfelijk zo mooi, zo klein, zo lief. Het uitgebreidere verhaal vertel ik later nog wel eens. Ik ga weer verder met genieten (en heel erg moe zijn 😉 ).

Mirthe
Mirthe

 

Mijn bevallingsverhaal
Bijna 40 weken zwanger

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Bijna 40 weken zwanger

Dat je buurmeisjes aan de deur staan: 'Ga je in het ziekenhuis bevallen of thuis?'. Dat je een soort van,...

Sluiten