Mirthe is jarig! | 4e verjaardag | VLOG #124

Afgelopen week vierden we Mirthe’s verjaardag. Benieuwd hoe we dat deden en wat ze allemaal kreeg?
Kijk weer gezellig mee naar de nieuwe weekvlog!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wij doen graag mee met de winactie voor onze kleine fotograaf heeft ze mooi een eigen camera hoeft ze mijn telefoon niet meer te gebruik

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: