Mirthe is jarig! | Haar eerste jaar in vogelvlucht

Hoera! Mirthe is jarig. Ze wordt vandaag 1 jaar. Wat een gek idee is het dat Mirthe nu alweer een jaar lang bij ons is. Het voelt nog als zo kort geleden allemaal. Het is ontzettend cliché natuurlijk, maar wat gaat de tijd toch snel!

Op het moment dat ik dit schrijf is het nog 1 juni en vorig jaar rond deze tijd lag ik in het ziekenhuis weeën weg te puffen. Nu hangen hier in huis de slingers al en de ballonnen zijn opgeblazen. De cadeautjes zijn ingepakt en de taart staat in de oven. Zelf haar kinderstoel hebben we versierd met ballonnen.

Dag baby, hallo dreumes

Mijn baby is geen baby meer, maar een dreumes. Een ondernemend klein kindje in plaats van een hulpeloos baby’tje. En wat ze zeggen is waar: het lijkt alleen maar leuker te worden allemaal. Want hoewel ik de babytijd soms heel erg mis, vind ik de interactie die we nu hebben met ons meisje wel heel erg leuk!

In het afgelopen jaar hebben we al zoveel leuke herinneringen gemaakt samen. Hieronder een serie van ‘eerste keren’ met Mirthe, in de vorm van foto’s:

Mirthe
Een van de eerste plaatjes van Mirthe, nog in het ziekenhuis.
Fotolux_Bosters_Mirthe_juli2015_HR-15
De new born shoot
Eerste-flesje-bij-papa
Voor het eerst uit een flesje drinken, bij papa!
Eerste keer zwemmen
Voor het eerst zwemmen.
SAM_4997
De eerste keer Kerst.
Zwemmen
De eerste keer met zijn drietjes op vakantie naar Center Parcs!
2016-02-06-14.17
De eerste carnaval.
Staartje Mirthe
Het allereerste staartje in het haar.
Papa-Mirthe-binnenspeeltuin
Voor het eerst in een speelpaleis.
Winkelwagentje
Zo trots als een pauw voor het eerst in het winkelwagentje.
Met-Mirthe-naar-de-kapper
De eerste keer bij de kapper.
Zelf-drinken
De eerste keer helemaal zelf drinken uit een bekertje.
Mirthe-tuin-gras-baby
De eerste keer spelen in het gras!
Plezier-Cake-Smash
Genieten van het eerste taartje, bij de cake smash shoot.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten die we het afgelopen jaar al met Mirthe hebben mogen meemaken. En dit is nog maar het begin. Ik kan niet wachten om samen nog veel meer mooie herinneringen te maken!

Lieve Mirthe, ik houd zielsveel van jou! Ik wens je een prachtig verjaardagsfeest toe en nog vele gezonde en gelukkige jaren!

Liefs, Mama 

 

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: