Mirthe naar school & 10K GIVEAWAY! | VLOG #121

Het is een tijd geleden dat ik online was, ik ben veel ziek geweest. Tot een ziekenhuisopname aan toe. Maar ik ben er weer! 10.000 abonnees zijn er inmiddels. DANK JULLIE WEL! Ik ben heel blij. Zonder jou was dit niet gelukt. Echt heel tof! 🙂

Deze week zie je hoe Mirthe voor het eerst naar school toe ging, wat voor moederdagknutsel ze maakte samen met Thijs en nog veel meer! Kijk je weer gezellig mee?

En vergeet niet een reactie achter te laten om mee te doen met de giveaway. Je kunt vóór 5 juni je reactie achterlaten. Daarna trek ik de lootjes om te zien wie wint!

Doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond. En abonneer je hier! Door het belletje te activeren krijg je meldingen bij nieuwe video’s. Dank je wel!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Leuk dat er weer een vlog is! En gefeliciteerd met je heel veel abonnees, lijkt me heel tof maar ook heel maf om te beseffen dat zoveel mensen naar je kijken.
    Ik doe graag mee met je winactie.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: