Moederdag | The Movie

Afgelopen zondag was het natuurlijk Moederdag! En wat heb ik een mooie dag gehad! Ik ben verwend met ontbijt op bed en kreeg allemaal mooie cadeautjes: van knutselwerken tot aan een fotoshoot (we gaan zeer binnenkort 4-generatie-foto’s maken!). Maar we bezochten ook een hoop familie. Mijn moeder en mijn schoonmoeder uiteraard, maar ook mijn oma’s hebben we gezien en verwend met een door Mirthe geknutseld cadeautje. En ten slotte was ook mijn tante nog jarig.

In deze video neem ik jullie mee in mijn Moederdag!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Abonneren op mijn YouTube kanaal kan hier! Niet vergeten hoor! 🙂

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: