Momentjes

Het is zo leuk om je kindje te zien groeien. Mirthe kan steeds meer. Eerder al kon ze lachen, maar nu begint ze ook geluidjes terug te produceren wanneer je tegen haar praat. Heerlijk vind ik het om zo’n babybrabbelgesprek met haar te voeren. Dan voel ik me zo verliefd!

Ik kijk zo uit naar alle andere leuke ‘eerste-keer-momentjes’. Bijvoorbeeld:

  • Dat Mirthe voor het eerst Mama zegt. Al doet mijn vader hard zijn best om haar eerst opa te laten zeggen.
  • Dat ze gaat zitten en kruipen.
  • De eerste fruit- of groentehapjes.
  • De eerste keer lekker met zijn allen naar Center Parcs. Dit deden wij ook vaak met familie toen ik klein was en daar heb ik zo’n leuk herinneringen aan. Die wil ik ook graag met Mirthe beleven.
  • De eerste stapjes.
  • Samen koekjes bakken.
  • Spelletjes spelen.
  • Samen naar het sprookjesbos in de Efteling. Of de dieren in de Dierentuin bekijken. Heerlijk lijkt me dat!

Waar ik tegenop zie is de eerste keer dat Mirthe prikjes krijgt. Dit zal begin augustus zijn. Maar ach, de hielprik is ook meegevallen, dus die vaccinaties zal ze ook wel goed doorstaan.
Ook het moment dat ik Mirthe voor het eerst bij het kinderdagverblijf moet achterlaten, lijkt me verschrikkelijk. Ik moet al bijna huilen als ik eraan denk. Love the hormones 😉 ♡ Maar als dat dan eenmaal goed gaat, dan is dat vast ook weer eens fijn, zo’n dag dat je weer gewoon naar je werk gaat. Dat je weer even jezelf bent en niet aan luiers en voedingen hoeft te denken. Ik kan het me nog niet helemaal voorstellen, maar dat vertellen andere moeders mij.

Voorlopig ga ik nog even verder genieten van onze eerste zomer met ons lieve dochtertje. Lekker wandelen, buiten zitten, van het weer genieten, liedjes zingen, lachen, kletsen en gewoon samen zijn. Die momentjes mogen voor mij eeuwig duren.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: