Monday Funday #11 | Groots, onze eigen speeltuin en nieuwe schoentjes

Het is weer maandag en het mooie weer is weer even voorbij geloof ik. Tijd voor een paar plaatjes om blij van te worden, althans: dit zijn dingen waar ik de afgelopen tijd heel blij van werd of nog steeds word. Kijken jullie mee?

Zara-bloesje-en-broekje

Dit loopkarretje van Vtech vind ik echt het einde. Het ziet er nogal flitsend uit met al die kleurtjes, maar Mirthe is er helemaal weg van. Ze kreeg hem voor haar verjaardag en ze belt er al vrolijk op los met de telefoon die erop zit. En ze wil heel graag lopen achter het wagentje en dan kijkt ze helemaal trots. Ze loopt dan wel met nog een beetje hulp van mij, want alleen duwt ze hem nog te snel te ver vooruit.

2016-06-09-18

Nieuwe schoentjes voor Mirthe, de eerste échte loopschoentjes. We zijn onlangs naar een winkel hier in de buurt gegaan voor advies en het opmeten van de voetjes. En volgens mij zijn we wel goed geadviseerd. Mirthe staat heel goed op deze schoentjes. Ze zijn van het merk Shoesme en volgens de verkoopster ideaal voor eerste stapjes vanwege een hele goede flexibele zool.

Guus

Groots was weer groots! We zijn afgelopen zaterdag naar Guus Meeuwis geweest in het Philips Stadion in Eindhoven. En het was weer fantastisch (net als ieder jaar!). Echt een hele mooie avond! En het was gewoon droog, ondanks het slechte weer dat voorspeld was voor dit weekend. Het zonnetje scheen zelfs. Het was gewoon een prachtige zomeravond.

Swapcadeautjes-inpakken

Cadeautjes uitzoeken en inpakken voor de First Birthday Swap die Mathiske, Jodi, Angela en ik samen hielden, omdat onze kindjes allemaal rond dezelfde tijd één jaar werden/worden. Wat is dat ontzettend leuk om te doen zeg! Hierover snel meer op onze blogs!

Tuin-kids-proof

De tuin kids-proof maken. De glijbaan en de zandwatertafel hebben we geleend van Mirthe’s oom en tante en de zandbak kochten we onlangs zelf. Er moet alleen nog wel zand in 😉 Ook kreeg Mirthe voor haar verjaardag een schommel. Dus onze tuin is nu een ware speeltuin geworden!

Buiten-zitten

We kunnen nu dus lekker buiten vertoeven met Mirthe, in onze tuin. Nu maar hopen op meer mooi weer 🙂

Waar werden jullie blij van, afgelopen week? Leuke dingen meegemaakt misschien?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: