Monday Funday #12 | Fietsen, knuffelen en Action

Het is weer maandag! De laatste maandag voor mijn vakantie begint. Ik moet nog twee daagjes werken, vandaag en morgen en dan ben ik twee en een halve week lekker vrij. Laat het mooie weer maar komen! *durft niet meer naar het weerbericht te kijken deze zomer*. Maar terug naar vandaag, maandag. Dat betekent Monday Funday op mijn blog: tijd voor plaatjes om blij van te worden.

Mirthe-op-de-fiets

Fietsen met Mirthe! Dit is een plaatje dat Thijs heeft gemaakt, toen ik aan het werk was en hij met Mirthe ging fietsen, maar toch. Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe fiets. Ik heb een elektrische fiets gekocht. Mijn conditie is 0.0 min een beetje en ik wordt dus van de ondersteuning die deze fiets mij geeft heel gelukkig. Eindelijk lekker afstandjes afleggen op de fiets met mij vrolijke kleine meisje voorop. Ze vindt werkelijk alles prachtig, de koeien, de schapen en de paarden die we onderweg tegenkomen, maar ook voor een spatje regen deinst Mirthe niet terug. Dan gaat ze gewoon met haar handjes regendruppels zitten vangen. Echt heerlijk!

Pip

Mirthe die knuffelt met haar knuffelbeesten. Geen knuffel in huis ontkomt er meer aan. Allemaal worden ze stevig beetgepakt en krijgen ze een arm om hun heen. En last but not least: een kusje op de neus. Soms krijgen ze ook eten. Laatst lag er een lepel op de grond en toen ging Mirthe Pip (bovenstaande pratende knuffel, welke echt een aanrader is trouwens) zitten voeren. Echt zo schattig.

Knuffelen-met-mama

En als ik geluk heb, wil ze ook wel met mij knuffelen 🙂 Ik ben iets te make-up-loos op deze foto, maar ik vond het een té schattig plaatje om niet te delen. Wat is Mirthe toch een schatje.

Action

Ik ben afgelopen weekend naar de Action geweest. En daar ben ik misschien een beetje een klein beetje los gegaan. OEPS… Deze week volgt hiervan ook nog de shoplog op mijn blog, in de vorm van een video! Dus daar mogen jullie vast naar uit kijken, mocht je dat leuk vinden!

Nog twee daagjes werken dus en dan lekker de koffers pakken en het huis aan kant maken, want we gaan naar Center Parcs komende vrijdag (ons huis wordt bewoond). Dus daar gaan we, weer of geen wer, hoe dan ook ontzettend van genieten met zijn drietjes.

Hebben jullie nog leuke plannen voor komende week?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: