Monday Funday #2

Hoewel veel mensen kerstvakantie hebben en deze maandag waarschijnlijk niet een ontzettende blue monday zal zijn, toch een blogje in de categorie ‘op maandag kunnen wel wel wat vrolijke berichten gebruiken’: Monday Funday! Een overzichtje van dingen om blij van te worden.

Met-Mirthe-in-het-dierenparkjeDierenparkje

Bij ons in het dorp hebben we een dierenparkje, met lama’s, eenden, mini-varkentjes, struisvogels, papegaaien die ‘hallo’ kunnen zeggen en nog veel meer. Dat is echt super leuk met kindjes. We zijn er al vaak doorheen gelopen met Mirthe, ook toen ze er nog weinig van zag. Nu begint ze echt rond te kijken en de dieren interessant te vinden.

Home Alone kijken met Kerstmis

Gewoon omdat het kan. En omdat het gezellig is. Een beetje stomweg lachen om flauwe grapjes. Gezellig samen op de bank. Of op bed met een mega-schattige slapende baby tussenin. Heerlijk.

Kerst M&M'sKerst M&M’s

Ik weet het de kerst is al voorbij. Maar hoe leuk is het dat ze voor kerst speciale M&M’s maken. Of ligt dat aan mij, met mijn verslaving voor deze snoepjes?

 

Baby-rijstwafeltjes

Baby rijstwafelHoe schattig dat Mirthe nu af en toe een tussendoortje mag eten. Hier eet ze een rijstwafel. Of liever gezegd: sabbelt ze een rijstwafel. Net zo lang tot hij uit elkaar valt en er stukken natte rijstwafel in haar handen zitten, in haar haren en op haar sokken. Vraag me niet hoe, maar het zit overal. Maar lekker dat ze het vindt 😉

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: